Hoelang duurt het totdat ik mijn Webhosting pakket in gebruik kan nemen?

Indien u een Webhosting pakket heeft besteld, en deze via iDeal of MisterCash heeft betaald wordt het Webhosting pakket realtime geleverd. 
Hiermee bedoelen wij dus binnen enkele minuten.

Indien u via bankoverschrijving heeft betaald kan dit een paar werkdagen in beslag nemen, aangezien we de transactie dan handmatig moeten controleren.
  • 1 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Kan ik gebruik maken van cronjobs?

Uiteraard kan en mag u gebruik maken van Cronjobs. Dit kan via DirectAdmin op onze webservers.

Hoe kan ik inloggen op mijn DirectAdmin?

U kunt inloggen op uw DirectAdmin paneel door achter uw domeinnaam '':2222'' te zetten....

Wat voor webmail bieden jullie standaard aan?

Standaard worden onze webhosting en reseller pakketten geleverd met Roundcube en Squirrelmail....

Hoe zet ik DNS Management in DirectAdmin aan?

Standaard staat DNS Managerment voor webhosting pakketten uitgeschakeld. Indien u deze optie...

Wat zijn de nameservers van Prelution?

De nameservers van Prelution zijn:- ns5.prhst.eu (109.200.207.16) - ns6.prhst.eu (109.200.207.17)